Mainframe & FICON

Reply
External Moderator
Posts: 4,778
Registered: ‎02-23-2004

Re: ISL Brocade - Ciena - Adva - DarkFiber - Adva - Ciena - Brocade

Steve,

Thank you for Statement.

Antonio

TechHelp24
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎09-18-2012

Re: ISL Brocade - Ciena - Adva - DarkFiber - Adva - Ciena - Brocade

Thank you Antonio and Steve,

we are rather confident that we don't need the Long Distance setting because the Buffer is managed by the CN2000.

CIENA CN2000 (V 5.1.2) config:

CTx BB Credit Configure Mode: auto

CTx Configurable BB Credit: NA

Link Initialization: transparent

But we are not sure regarding the Lossless setting. Shouldn't be it enabled?

Does the Lossless setting require the Extended Fabric License or not?

External Moderator
Posts: 4,778
Registered: ‎02-23-2004

Re: ISL Brocade - Ciena - Adva - DarkFiber - Adva - Ciena - Brocade

do you want to use DLS or DLB

If you want to use DLS, Lossless must be enabled.

--->>>Does the Lossless setting require the Extended Fabric License or not?

No.

TechHelp24
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎02-19-2010

Re: ISL Brocade - Ciena - Adva - DarkFiber - Adva - Ciena - Brocade

Hi all

Sorry this my note just now, but I wanted to add a detail about it. What is going to be implemented, will be the ISL between the two environments for replication HUR (Hitachi Universal Replicator) by USPV (Universal Storage Platform and Virtual Storage Platform) storage. Now from what I know is not a FICON environment but FC.

Have you any idea if the configuration details published by Flavio, are correct for this type of environment .... without prejudice to other possible additions?

Thank you

Giorgio

External Moderator
Posts: 4,778
Registered: ‎02-23-2004

Re: ISL Brocade - Ciena - Adva - DarkFiber - Adva - Ciena - Brocade

Giorgio,

you question is a bit confused.

--->>> Now from what I know is not a FICON "environment" but FC.

Is your question related to customer environment or refer to Hitachi Plattforms/Features ?

TechHelp24
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎02-19-2010

Re: ISL Brocade - Ciena - Adva - DarkFiber - Adva - Ciena - Brocade

Hi Antonio

It's related to the customer environment about these new ISLs.

Tk

Eli
Contributor
Posts: 30
Registered: ‎03-14-2012

Re: ISL Brocade - Ciena - Adva - DarkFiber - Adva - Ciena - Brocade

HUR is not requires FICON enviorment.

It is a standart FC enviorment.

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.