Management Software

Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-30-2015

Brocade Network Advisor: Server IP configuration

Server IP configuration is set to localhost. How can I change this to the server name or its IP address so I 'm able to reach the tool from HP OneView?

Regular Contributor
Posts: 164
Registered: ‎05-11-2011

Re: Brocade Network Advisor: Server IP configuration

Hi Tom,

 

open BNA. Goto Server-> Options -> Software Configuration -> Client/Server IP.

There you can change.

 

After Change restart the BNA (i.e. via the Server Management Console)

Kind Regards
Ralf
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-30-2015

Re: Brocade Network Advisor: Server IP configuration

Hi Ralf,

 

And which option should I change there? I would assume the "localhost" but I am unable to change this.

See attachment

 

Kind Regards,

Tom

 

 

Community Manager
Posts: 146
Registered: ‎03-03-2014

Re: Brocade Network Advisor: Server IP configuration

@TomWuyts

 

While enaged with TAC Support working on a resolution please continue to communicate over email directly with your TAC support rep to avoid any private customer specific information from being posted to the community.  Once your post is resolved, we will make sure to post the generic resolution back to the community to help other members.

 

Please let me know if there is anything else I can help facilliate your case resolution.

 

Thank you

Jason McClellan
Community Manager
@jasondmcclellan

TAC Engaged

Visitor
Posts: 1
Registered: ‎03-31-2017

Re: Brocade Network Advisor: Server IP configuration

Hello.

 

Was this issue sold? We have installed BNA 14.2.0, but in order to access BNA through WEB from another machine, we need to change IP Server config from localhost to server address or name, but we cant do that, this options are grey and unchachable.

Brocade Moderator
Posts: 185
Registered: ‎03-29-2011

Re: Brocade Network Advisor: Server IP configuration

Hi,

 

see the following excerpt from BNA 12.4 (still OK for 14.x) - use the configzwizard to change the IP address if the Server > Options is not correct for you (e.g. changing communications IP):

 

http://www.brocade.com/content/html/en/user-guide/networkadvisor-1242-san-manual/wwhelp/wwhimpl/js/html/wwhelp.htm

 

Configuring an explicit server IP address

 

If you selected a specific IP address from the Server IP Configuration screen during installation and the selected IP address changes, you
will not be able to connect to the server. To connect to the new IP address, you must manually update the IP address information.
To change the IP address, complete the following steps.
1. Choose one of the following options:
• On Windows systems, select Start > Programs > Management_Application 12.X.X > Management_Application Configuration.
• On UNIX systems, execute sh Install_Home/bin/configwizard on the terminal.


Any and all information provided by me is not reviewed, approved or endorsed by Brocade and is provided solely as a convenience for Brocade customers. All systems and all networks are different and unique. If you have a service affecting network problem, please open a TAC service request for service through Brocade, or through your OEM equipment provider. If this provided you with a solution to this issue, please mark it with the button at the bottom "Accept as solution"

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.